Royal Black
Syafiqah Iskandar / 17 years old.
*Queen High School *




Skin by Ayien
Cute favicon byBabydoll
EditorYayable
Blog owner: Syafiqah Iskanadar
Chill :'(
Wednesday, 2 May 2012 | 21:38 | 0 comments
Assalamualaikum semua. Hi people, me not okay right now!!! Ceritanya bermula begini, hm hmmm..... Ni pasal relationship aku, 7 bulan Berkawan 1 bulan 5 hari Couple :') Ya Allah, lamakan aku dengan dea, dea sanggup tunggu aku sampai 7bulan. Kenyataannya.......... Dea sangat sayang aku, tapi aku tak reti hargai cinta dea, sayang dea dekat aku. Aku mula melayan ramai kawan sampai tak fikir Hati dan Perasan dea, aku mintak maaf sayangggg. Bagilah aku satu peluang lagi, aku janji takkan ulangi benda tu, aku sayang kau. Aku taknak kehilangan kau. Dah masuk 4 hari gaduh kitaorang gaduh, aku dah tak kuat nak berhadapan dengan ni semua. Ya Allah~ :'( Aku sayang dea. Eyka, tolonglah buang ego kau jauh jauh kalau kau sayang dea, sangat susahhhhhh. Tapi aku akan try. Demi kau sayanggg. Awakkkkkkk :'( saya sayang awak, please on handphone tuh. Saya nak kita bincang elok elok. Kita dah janji nak jage relay ni kan, ni semua salah saya. Pleaseeeeee contact saya balik nanti. Saya tunggu awak b :'( I love you. I miss you. I need you at all times sayang. Ending........ T.T


Old things | New things